Polityka Prywatności

 

Polityka prywatności  sklepu www.ifarmer.pl

 

 

1)   Administratorem danych osobowych jest P.T.H.U. „Szmal” Damian Szmal , ul. Siewierska 3 Pińczyce (42-350 Koziegłowy). Firma zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

2)    Pozyskane dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji złożonych przez Państwa zamówień w naszym sklepie i nie są przekazywane osobom trzecim.

3)    Rodzaj danych zbieranych w naszym sklepie:

· - Imię i nazwisko - jest potrzebne w celu zaadresowania przesyłki lub kontaktu w kwestii ewentualnych wątpliwości co do   zamówienia;

·                              -  Adres zamieszkania - jest potrzebne w celu zaadresowania przesyłki;

·                              - Nr telefonu - może być potrzebny w celu potwierdzenia zamówienia lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń;

·                              -  Adres email - tą drogą potwierdzamy realizację zamówienia i kontaktujemy się z Tobą;

· - Cookies - nasz sklep wykorzystuje te dane w celu ułatwienia korzystania ze strony np. poprzez ułatwienie logowania poprzez zapamiętanie loginu

·                              - NIP - jeśli prowadzisz działalność gospodarczą ta informacja jest jednym z elementów faktury VAT

4)    Nasz sklep kontaktuje się z państwem drogą elektroniczną poprzez e-mail lub drogą telefoniczną (w szczególnych przypadkach).

5)    Jeśli wykorzystujesz opcję zakupu bez logowania twoje dane są usuwane niezwłocznie po realizacji zamówienia. Pozostaje jedynie dokument sprzedaży przechowywany w celach fiskalnych sklepu.

6)    Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij e-mail na adres farmer_myszkow@interia.pl .

7)    Dostęp do danych osobowych ma tylko administrator strony poprzez szyfrowane połączenie.

Google+

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel